Aviso legal

Español

 

Aviso Legal y Copyright

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. cumple con los requisitos establecidos en la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, y  Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, sobre Protección de Datos de Carácter Personal y demás directivas europeas y a tal fin ha creado el siguiente Aviso Legal.

 

La utilización de la web atribuye la condición de Usuario e implica su aceptación plena y sin reservas a todas y cada una de las disposiciones incluidas en este Aviso Legal, por lo que si éste no está de acuerdo con cualquiera de las condiciones aquí establecidas, no deberá usar/acceder a esta web.

 

Información General del sitio web

 

  • Responsable: FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

  • Dirección: Avinguda Diagonal, 468  08006 · Barcelona

 

  • E-Mail de contacto:  fireta@fireta.com*

 

                  *Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

  • Número de identificación fiscal: B-61.589.354

 

Condiciones Generales de uso

 

1. Usuarios

 

El acceso a la página web atribuye a quien lo realiza  la condición de usuario, aceptando, desde ese mismo momento, plenamente y sin reserva alguna,

las presentes Condiciones Generales.

 

2. Uso del sitio web

 

El usuario se compromete a utilizar el sitio web y sus servicios y contenidos sin contravenir la legislación vigente, la buena fe, los usos generalmente aceptados y el orden público.

 

Asimismo, queda prohibido el uso del sitio web por terceros, con fines ilícitos o lesivos contra FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., o que pudieran causar perjuicio o impedir el normal funcionamiento del sitio web.

 

3. Responsabilidad del usuario

 

El uso del sitio web se realiza bajo la única y exclusiva responsabilidad del usuario. Dicha responsabilidad se extenderá al uso, por parte del usuario o de cualquier tercero, de contraseñas o similares asignadas para el acceso al sitio web, así como a cualquiera de sus servicios.

 

Sin perjuicio de lo anterior,FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. se reserva el derecho a denegar en cualquier momento y sin necesidad de aviso previo, el acceso al sitio web a aquellos usuarios que incumplan estas condiciones generales.

 

4. Reserva de derechos

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. se reserva la facultad de modificar unilateralmente y sin previo aviso, siempre que lo considere oportuno, la estructura y diseño del sitio web, así como de modificar o eliminar los servicios, los contenidos y las condiciones de acceso y uso del sitio web.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. se reserva el derecho para interrumpir, suspender o terminar la prestación del servicio del sitio web o de cualquiera de los servicios que lo integran.

 

5. Exclusión de garantías y responsabilidad

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no otorga ninguna garantía ni se hace responsable, en ningún caso, de los daños y perjuicios de cualquier naturaleza que pudieran traer a causa de:

 

  • La falta de disponibilidad, mantenimiento y efectivo funcionamiento del sitio web o sus servicios o contenidos.
  • La falta de utilidad, adecuación o validez del sitio web y sus servicios o contenidos para satisfacer necesidades, actividades o resultados concretos o expectativas de los usuarios.
  • La existencia de virus, programas maliciosos o lesivos en sus contenidos.
  • El uso ilícito, negligente, fraudulento, contrario a las presentes Condiciones Generales, a la buena fe, a los usos generalmente aceptados o al orden público del sitio web, sus servicios o contenidos, por parte del usuario.
  • El incumplimiento por parte de terceros de sus obligaciones o compromisos en relación con los servicios prestados a los usuarios a través del sitio web.

 

Política de enlaces

 

Las personas o entidades que pretendan realizar o realicen un hiperenlace desde una página web de otro portal de internet a cualquiera de las páginas web de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., deberán someterse a las siguientes condiciones:

 

  • No se permite la reproducción total o parcial de ninguno de los servicios ni contenidos del sitio web sin la previa autorización expresa de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.
  • No se establecerán deep-links, ni enlaces  IMG o de imagen, ni frames con las páginas de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. , sin la previa autorización expresa de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.
  • No se incluirá ninguna manifestación falsa, inexacta o incorrecta sobre las páginas de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., ni sobre los servicios o contenidos del mismo. Salvo aquellos signos que formen parte del hipervínculo, la página web en la que se establezca no contendrá ninguna marca, nombre comercial, rótulo de establecimiento, denominación, logotipo, eslogan u otros signos distintivos pertenecientes a FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., salvo autorización expresa de éste.
  • El establecimiento del hipervínculo no implicará la existencia de relaciones entre FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. y el titular de la página web o del portal desde el cual se realice, ni el conocimiento y aceptación de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. de los servicios ofrecidos en dicha página web o portal.
  • FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no será responsable de los contenidos o servicios puestos a disposición del público en la página web o portal desde el cual se realice el hipervínculo, ni de las informaciones y manifestaciones incluidas en los mismos.

 

El sitio web www.fireta.com pone  a disposición del usuario conexiones y enlaces a otros sitios web gestionados y controlados por terceros. Dichos enlaces tienen como exclusiva función la de facilitar a los usuarios la búsqueda de información, contenidos y servicios en Internet, sin que en ningún caso pueda considerarse una sugerencia, recomendación o invitación para la visita de los mismos.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no comercializa, ni dirige, ni controla previamente, ni hace propios los contenidos, servicios, informaciones y manifestaciones disponibles en dichos sitios web.

 

Nombre no asume ningún tipo de responsabilidad, ni siquiera de forma indirecta o subsidiaria, por los daños y perjuicios de toda clase que pudieran derivarse del acceso, mantenimiento, uso, calidad, licitud, fiabilidad y utilidad de los contenidos, informaciones, comunicaciones, opiniones, productos y servicios existentes u ofrecidos en los sitios web no gestionados por FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. y que resulten accesibles a través del sitio web www.fireta.com

 

Propiedad Intelectual e Industrial

 

Todos los contenidos de la presente página web, incluyendo sin carácter limitativo, textos, gráficos, imágenes, dibujos, ilustraciones, sonidos, vídeos, su diseño y los derechos de propiedad intelectual que pudieran corresponder a dichos contenidos, así como todas las marcas, nombres comerciales o cualquier otro signo distintivo son propiedad de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., o éste dispone en su caso del derecho de uso y explotación de los mimos, y en tal sentido se erigen como obras protegidas por la legislación de Propiedad Intelectual e Industrial vigentes.

 

Queda prohibido cualquier acto de reproducción de los contenidos almacenados en este sitio web, en todo o en parte, en cualquier forma o medio, sea mecánico, electrónico, reprográfico u otro, así como cualquier acto de difusión, comunicación pública o distribución, sin la previa autorización por escrito de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. o de sus legítimos propietarios.

 

A los efectos de preservar los posibles derechos de Propiedad Intelectual o Industrial, en el caso de que cualquier usuario o un tercero considere que se ha producido una violación de sus legítimos derechos por la introducción de un determinado contenido en el sitio web, deberá notificar dicha circunstancia a FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., mediante correo electrónico a la dirección: firetaespectacles@fireta.com*

 

         *Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

indicando:

 

  • Datos personales del interesado titular de los derechos presuntamente infringidos. Si la reclamación la presenta un tercero distinto del interesado, deberá indicar la representación con la que actúa.
  • Indicación de los contenidos protegidos por los derechos de Propiedad Intelectual o Industrial, y su ubicación en el sitio web.
  • Acreditación de los citados derechos de Propiedad Intelectual o Industrial
  • Declaración expresa en la que el interesado se responsabiliza de la veracidad de las informaciones facilitadas en la notificación.

 

La legitimidad de los derechos de Propiedad Intelectual o Industrial correspondientes a los contenidos aportados por terceros es de exclusiva responsabilidad de los mismos.

 

El acceso a este sitio web no otorga al usuario ningún derecho, ni titularidad sobre los derechos de Propiedad Intelectual e Industrial de los elementos corporativos.

 

Política de Privacidad y protección de datos de carácter personal

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. podrá recabar mediante formularios del sitio web, datos personales e información del usuario para su almacenamiento y utilización. Los datos facilitados por el usuario se incorporarán a un fichero titularidad de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. y en cumplimiento de la normativa vigente se informará detalladamente al usuario de sus derechos y se solicitará su consentimiento expreso e inequívoco para el  tratamiento de sus datos de carácter personal.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. se compromete a tratar los datos de carácter personal del usuario de conformidad  con lo establecido en la legislación vigente en materia de protección de datos.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. informa al usuario de que puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición de los datos facilitados, dirigiéndose por escrito a la dirección postal o electrónica facilitada en la cabecera de este aviso legal.

 

El usuario se compromete a mantener los datos proporcionados a FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. debidamente actualizados. El usuario será responsable de los daños y perjuicios  que FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. o terceros pudieran sufrir como consecuencia de la falta de veracidad, inexactitud, falta de vigencia y autenticidad de los datos facilitados.

 

Uso de cookies

 

Las presentes Condiciones Generales se regirán por la legislación española.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. y el usuario, con renuncia expresa a cualquier otro fuero que pudiera corresponderles, se someten a la Jurisdicción de los Juzgados y Tribunales de Barcelona para cuantas acciones pudieran ejercitarse derivadas de la prestación del servicio web y de sus servicios y contenidos, y sobre la interpretación, aplicación, cumplimiento o incumplimiento de lo aquí establecido.

 CATALÁ

Avís Legal i Copyright.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i altres directives europees i a tal fi ha creat el següent Avís Legal.

 

La utilització de la web atribueix la condició d'Usuari i implica la seva acceptació plena i sense reserves a totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, per la qual cosa si aquest no està d'acord amb qualsevol de les condicions aquí establertes, no haurà d'usar/accedir a aquesta web.

 

 

Informació General de lloc web:

 

  • Responsable: FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

  • Adreça: Avinguda Diagonal, 468  08006 · Barcelona

 

  • E-mail de contacte:   fireta@fireta.com *

 

                             * Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

  • Nom d'identificació fiscal: B-61.589.354

 

 

Condicions Generals d'ús

 

Usuaris

 

L'accés a la pàgina web atribueix a qui ho realitza la condició d'usuari, acceptant, des d'aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva , les presents Condicions Generals.

 

Ús del lloc web

 

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l'ordre públic.

 

Així mateix, queda prohibit l'ús d'aquest web amb finalitats il·lícites o lesius contra la propietat del web o tercers, o que poguessin causar perjudici o impedir el normal funcionament d'aquest lloc  web.

 

Responsabilitat de l'usuari

 

L'ús del web es realitza sota l'única i exclusiva responsabilitat de l'usuari. Aquesta responsabilitat s'estendrà a l'ús, per part de l'usuari o de qualsevol tercer, de contrasenyes o similars assignades per a l'accés del web, així com a qualsevol dels seus serveis.

 

Sense perjudici de l'anterior, la propietat del web es reserva el dret a denegar en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, l'accés al web a aquells usuaris que incompleixin aquestes condicions generals.

 

Reserva de drets

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. es reserva la facultat de modificar unilateralment i sense previ avís, sempre que ho consideri oportú, l'estructura i disseny del web, així com de modificar o eliminar els serveis, els continguts i les condicions d'accés i ús del web.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. es reserva el dret d'interrompre, suspendre o acabar la prestació del servei del web o de qualsevol dels serveis que ho integren.

 

Exclusió de garanties i responsabilitat

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que és poguessin dur a causa de:

 

  • La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web, els seus serveis o continguts.

 

  • La falta d'utilitat, adequació o validesa del web i els seus serveis o continguts per satisfer necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris.

 

  • L'existència de virus, programes maliciosos o lesius en els seus continguts.

 

  • L'ús il·lícit, negligent, fraudulent, contrari a les presents Condicions Generals, a la bona fe, als usos generalment acceptats o a l'ordre públic del web, els seus serveis o continguts, per part de l'usuari.

 

  • L' incompliment per part de tercers de les seves obligacions o compromisos en relació amb els serveis prestats als usuaris a través d'aquest web.

 

Política d'enllaços

 

Les persones o entitats que pretenguin realitzar o realitzin un hiperenllaç des d'una pàgina web d'un altre portal d' internet a qualsevol de les pàgines del web www.fireta.com, hauràn de sotmetre's a les següents condicions:

 

  • No es permet la reproducció total o parcial de cap dels serveis ni continguts del lloc web sense la prèvia autorització expressa de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

  • No s'establiran  deep-links, ni enllaços  IMG o d'imatge, ni frames amb les pàgines de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., sense la prèvia autorització expressa  de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

  • No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines  de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., ni sobre els serveis o continguts del mateix. Excepte aquells signes que formin part del hipervínculo, la pàgina web en la qual s'estableixi no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. , excepte autorització expressa d'aquest.

 

  • L'establiment del hipervínculo no implicarà l'existència de relacions entre FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.  i el titular de la pàgina web o del portal des del qual es realitzi, ni el coneixement i acceptació de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. dels serveis oferts en aquesta pàgina web o portal.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no serà responsable dels continguts o serveis posats a la disposició del públic a la pàgina web o portal des del qual es realitzi els links, ni de les informacions i manifestacions incloses en els mateixos.

 

El lloc web www.fireta.com posa a disposició de l'usuari connexions i enllaços a altres llocs web gestionats i controlats per tercers. Aquests enllaços tenen com a exclusiva funció la de facilitar als usuaris la cerca d'informació, continguts i serveis d'Internet, sense que en cap cas pugui considerar-se un suggeriment, recomanació o invitació per a la visita dels mateixos.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no comercialitza, ni dirigeix, ni controla prèviament, ni fa propis els continguts, serveis, informacions i manifestacions disponibles en aquests llocs web.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. no assumeix cap tipus de responsabilitat, ni tan sols de forma indirecta o subsidiària, pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar-se de l'accés, manteniment, ús, qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat dels continguts, informacions, comunicacions, opinions, productes i serveis existents o oferts en els llocs web no gestionats per FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. i que resultin accessibles a través del web de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

Propietat Intel·lectual i Industrial

 

Tots els continguts de la present pàgina web, incloent sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, dibuixos, il·lustracions, sons, vídeos, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre a aquests continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., en tal sentit s'erigeixen com a obres protegides per la legislació de Propietat Intel·lectual i Industrial vigents.

 

Queda prohibit qualsevol acte de reproducció dels continguts emmagatzemats en aquest web, en tot o en part, en qualsevol forma o mitjà, sigui mecànic, electrònic, reprogràfic o un altre, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense la prèvia autorització per escrit de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. o dels seus legítims propietaris.

 

A l'efecte de preservar els possibles drets de Propietat Intel·lectual o Industrial, en el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que s'ha produït una violació dels seus legítims drets per la introducció d'un determinat contingut en el lloc web, haurà de notificar aquesta circumstància a FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., mitjançant correu electrònic a l'adreça : fireta@fireta.com*

 

*Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

  indicant:

 

  • Dades personals de l'interessat titular dels drets presumptament infringits. Si la reclamació la presenta un tercer diferent de l'interessat, haurà d'indicar la representació amb la qual actua.

 

  • Indicació dels continguts protegits pels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial, i la seva ubicació en el lloc web.

 

  • Acreditació dels citats drets de Propietat Intel·lectual o Industrial

 

  • Declaració expressa en la qual l'interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

 

La legitimitat dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial corresponents als continguts aportats per tercers és d'exclusiva responsabilitat dels mateixos.

 

L'accés aquesta web no atorga a l'usuari cap dret, ni titularitat sobre els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial dels elements corporatius.

 

Política de Privadesa i protecció de dades de caràcter personal

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. podrà recaptar mitjançant formularis del lloc web, dades personals i informació de l'usuari per al seu emmagatzematge i utilització. Les dades facilitades per l'usuari s'incorporaran a un fitxer titularitat FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. i en compliment de la normativa vigent s'informarà detalladament a l'usuari dels seus drets i se sol·licitarà el seu consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. es compromet a tractar les dades de caràcter personal de l'usuari de conformitat amb l'establert en la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. informa a l'usuari que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades facilitades, dirigint-se per escrit a l'adreça postal o electrònica facilitada en la capçalera d'aquest avís legal.

 

L'usuari es compromet a mantenir les dades proporcionades a FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. degudament actualitzades. L'usuari serà responsable dels danys i perjudicis que FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. o tercers poguessin sofrir com a conseqüència de la falta de veracitat, inexactitud, falta de vigència i autenticitat de les dades facilitades.

 

Ús de cookies

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. pel seu propi compte o la d'un tercer contractat per a la prestació de serveis de mesurament, poden utilitzar cookies quan un usuari navega pel lloc web. Els cookies són fitxers enviats al navegador per mitjà d'un servidor web amb la finalitat de registrar les activitats de l'usuari durant el seu temps de navegació.

 

Els cookies utilitzades pel lloc web s'associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l'usuari.

 

Mitjançant l'ús dels cookies resulta possible que el servidor on es troba el web, reconegui el navegador web utilitzat per l'usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l'accés als usuaris que s'hagin registrat prèviament, accedir a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. S'utilitzen també per mesurar l'audiència i paràmetres del tràfic, controlar el progrés i nombre d'entrades.

 

L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de cookies i per impedir la seva instal·lació en el seu equip. Per favor, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.

 

Per utilitzar el lloc web, no resulta necessari que l'usuari permeti la instal·lació de les cookies enviades pel lloc web, o el tercer que actuï en el seu nom, sense perjudici que sigui necessari que l'usuari iniciï una sessió com a tal en cadascun dels serveis la prestació dels quals requereixi el previ registre o “login”.

 

Els cookies utilitzades en aquest lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal amb l'única finalitat de fer més eficaç la seva transmissió ulterior. En cap cas s'utilitzaran els cookies per recollir informació de caràcter personal.

 

Legislació aplicable i Jurisdicció.

 

Les presents Condicions Generals es regiran per la legislació espanyola.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona, per quantes accions poguessin exercitar-se derivades de la prestació del servei web i dels seus serveis i continguts, i sobre la interpretació, aplicació, compliment o incompliment de l'aquí establert

ENGLISH

Disclaimer and Copyright

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. meets the requirements of Law 34/2002, of July 11, Services Information Society and Electronic Commerce and Law 15/1999 of 13 December on the Protection of Personal Data and other European directives and to this end has created the following Disclaimer.

 

The use of the website attributes the condition of User and implies full and unreserved acceptance to each and every provision of this Legal Notice, so if you disagree with any of the conditions here established shall not use / access this website.

 

 

General Information Web site:

 

  • Leader: Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L.
  • Address: Avinguda Diagonal, 468  08006 · Barcelona
  • E-mail: * fireta@fireta.com

 

                             * Esta dirección de correo electrónico está siendo los protected from spambots. Necesita tener Javascript enabled for Verlo power.

 

  • Name Tax ID: B-61589354

 

Terms of Use

 

Users

 

Access to the website attributes to who performs the condition of user, accepting, from that moment, fully and without reservation, these Conditions.

 

Using the website

 

You agree to use the website and its services and contents without infringing current legislation, good faith, generally accepted uses and public order.

 

Also, it is forbidden to use this website for illicit or harmful purposes against the property of the website or third parties, or that could cause damage or prevent the normal functioning of this website.

 

User liability

 

The use of the website is under the sole responsibility of the user. This responsibility shall extend to the use by the user or any third party, passwords or similar codes assigned for accessing the website, as well as any of its services.

 

Notwithstanding the foregoing, the ownership of the site reserves the right to refuse at any time and without prior notice, access to web users who violate these terms and conditions.

 

Copyright

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. reserves the right to modify unilaterally and without prior notice, whenever it deems appropriate, the structure and design of the website as well as modify or eliminate services, contents and conditions of access and use of the website.

 

Fireta Events Especials, S.L. reserves the right to interrupt, suspend or terminate the service of the website or any of the services that integrate it.

 

Disclaimer of warranties and liability

 

Fireta Events Especials, S.L. does not guarantee nor is responsible under any circumstances for damages of any kind that could carry it due to:

 

  • The lack of availability, maintenance and effective operation of the website, its services or content.

 

  • The lack of usefulness, suitability or validity of the website and its services or contents to satisfy needs, activities or specific results or expectations of users

 

  • The existence of viruses, malicious or harmful programs in its contents.

 

  • The illicit, negligent, fraudulent, contrary to these General Conditions, good faith, generally accepted uses or public order of the website, its services or contents by the user.

 

  • The breach by third parties of their obligations or commitments in relation to the services provided to users through this website.

 

Linking policy

 

Individuals or entities who intend to perform or make a hyperlink from a web page from another Internet portal to any of the web pages www.fireta.com must submit to the following conditions:

 

  • Do not allow the total or partial reproduction of any of the services or contents of the website without the express authorization from Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

  • There will be no deep-links, or IMG or image links, or frames with the pages of flea SPECIAL EVENTS, S.L., without express authorization from Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L

 

  • Not contain any false, inaccurate or incorrect on the pages of Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L., or the services or contents therein. Except those signs that form part of the hyperlink, the web page in which it is established will not contain any trademark, trade name, label, name, logo, slogan or other distinctive signs belonging to Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. , Unless authorized by it.

 

  • The establishment of the hyperlink does not imply the existence of relations between Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L and the owner of the website or portal from which it is made, nor the knowledge and acceptance of Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. the services offered on this website or portal.

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. is not responsible for the contents or services made available to the public on the website or portal from which realize the links or the information and statements included in them.

 

The website provides www.fireta.com user connections and links to other websites operated and controlled by third parties. These links have the sole function of facilitating users to search for information, content and Internet services, in no case can be considered a suggestion, recommendation or invitation to visit them.

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L does not sell or directs or controls previously nor own the content, services, information and statements available on these websites.

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. does not assume any responsibility, even indirectly or indirectly, for damages of any kind arising from the access, maintenance, use, quality, legality, reliability and usefulness of the content, information, communications opinions, products and services existing or offered on websites not managed by Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L and which are accessible through the website of Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L

 

Intellectual Property

 

All contents of this website, including without limitation, text, graphics, images, drawings, illustrations, sounds, videos, design and intellectual property rights that could correspond to this content, as well as all trademarks, trade names or other distinguishing owned by Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L, in order to respect stand as works protected by intellectual property laws in force.

 

It is forbidden any reproduction of the content stored on this website, in whole or in part in any form or means mechanical, electronic, reprographic or another, and any act of distribution, public communication or distribution, without the prior written consent of Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L or their rightful owners.

 

For the purposes of preserving possible intellectual or industrial property rights, in the event that any user or third party considers that there has been a violation of their legitimate rights by the introduction of a specific content on the website must notify this circumstance Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L, by e-mail to:

fireta@fireta.com*

 

* Esta dirección de correo electrónico está siendo los protected from spambots. Necesita tener Javascript enabled for Verlo power.

 

  indicating:

 

  • Personal data of the person whose rights allegedly infringed. If the claim is presented by a third party other than the interested party must indicate the representation with which acts.

 

  • Indication of the contents protected by intellectual or industrial property rights and its location on the website.

 

  • Accreditation of said intellectual or industrial property rights

 

  • Express declaration in which the applicant is responsible for the accuracy of the information provided in the notification.

 

The legitimacy of the intellectual or industrial property rights corresponding to the contents provided by third parties is the sole responsibility of the same.

 

Access to this website does not grant the user any right or ownership rights of intellectual property of the corporate elements.

 

Privacy Policy and protection of personal data

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L Forms can raise website, personal data and user information for storage and use. The data provided by users will be included in a file owned Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. and in compliance with current regulations in detail to inform the user of their rights and will request your consent for the processing of their personal data.

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L undertakes to treat the personal data of the user in accordance with the provisions of the current legislation on data protection.

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L informs the user may exercise rights of access, rectification, cancellation or opposition of the data provided, addressing in writing to the postal or email address provided in this notice header.

 

The user undertakes to keep the data provided toFireta EVENTS ESPECIALS, S.L updated. The user will be liable for damages Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. or third parties may suffer as a result of the lack of veracity, inaccuracy, lack of validity and authenticity of the data provided.

 

Use of cookies

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L. on their own or a third party contracted to provide measurement services, may use cookies when a user browses the website. Cookies are files sent to the browser by a web server in order to register the user's activities during his time navigation.

 

The cookies used by the website are only associated with an anonymous user and their computer and do not themselves provide personal data of the user.

 

Through the use of cookies is possible that the server where the site recognizes the web browser used by the user in order to make navigation easier, allowing, for example, access to users who have registered previously, access areas, services, promotions or competitions reserved exclusively for them without having to register on each visit. They are also used to measure the audience and traffic parameters, monitor progress and number of entries.

 

The user can configure their browser to be warned of the reception of cookies and prevent their installation on your computer. Please read the instructions and manuals of your browser for more information.

 

To use the website, it is necessary that the user allows the installation of cookies sent by the website or third parties acting on their behalf, notwithstanding that required the user to log in as so in each of the services whose provision requires prior registration or "login".

 

The cookies used on this website are, in any case, temporarily for the sole purpose of making more efficient onward transmission. Under no circumstances use cookies to collect personal information.

 

Governing Law and Jurisdiction.

 

These Terms are governed by Spanish law.

 

Fireta EVENTS ESPECIALS, S.L and the user, expressly waiving any other jurisdiction that may apply, submit to the jurisdiction of the Courts of Barcelona for any actions may exercise derived from the service website and its services and content and the interpretation, application, fulfillment or breach of established here

 

Français

Mentions légales et Copyright

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. répond aux exigences de la loi 34/2002 du 11 Juillet, la Société des services d'information et de commerce électronique et la loi 15/1999 du 13 Décembre sur la protection des données personnelles et d'autres directives européennes et à cette fin a créé la Notice légale suivante.

 

L'utilisation du site Web attribue la condition d'utilisateur et implique l'acceptation pleine et sans réserve de chacun des dispositions incluses dans le présent avis juridique, donc si elle ne correspond pas à l'une des conditions énoncées dans les présentes, aucune vous devez utiliser / accéder à ce site.

 

Informations générales du site

 

  • Responsable: FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

 

  • Adresse: Avinguda Diagonal, 468  08006 · Barcelona

 

  • E-Mail Contact: fireta@fireta.com*

 

                   * Cette adresse e-mail est protégée contre les robots des spammeurs. Vous devez activer Javascript pour la voir.

 

  • Numéro d'identification fiscale: B-61589354

 

Conditions d'utilisation

 

1. Les utilisateurs

 

L'accès au site attribue à qui effectue la condition d'utilisateur, l'acceptation de ce moment, pleinement et sans réserve, ces Conditions Générales.

 

2. Utilisation du site

 

L'utilisateur accepte d'utiliser le site Web et ses services et contenus sans enfreindre la loi généralement acceptée, la bonne foi et l'ordre public.

 

Il est également interdit l'utilisation du site par des tiers, à des fins illégales ou nuisibles contre FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, ou qui peuvent endommager ou entraver le fonctionnement normal du site.

 

3. Responsabilité Utilisateur

 

L'utilisation du site est sous la seule responsabilité de l'utilisateur. Cette responsabilité étend à l'utilisation, par l'utilisateur ou un tiers, les mots de passe ou des codes similaires attribués pour accéder au site, ainsi que l'un de ses services.

 

Nonobstant ce qui précède, FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. Elle se réserve le droit de refuser à tout moment et sans préavis, l'accès au site pour les utilisateurs qui ne respectent pas ces termes.

 

4. Réserve de droits

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. Elle se réserve le droit de modifier unilatéralement et sans préavis, chaque fois qu'il le juge opportun, la structure et la conception du site Web ainsi que de modifier ou d'éliminer les services, le contenu et les conditions d'accès et d'utilisation du site.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. Elle se réserve le droit d'interrompre, de suspendre ou de mettre fin au service du site ou l'un des services inclus.

 

5. Exclusion de garanties et de responsabilité

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L aucune garantie ou responsable en aucun cas pour des dommages de toute nature qui peut être due à:

 

  • Le manque de disponibilité, l'entretien et le fonctionnement efficace du site ou de ses services ou contenus.

 

  • Le manque d'utilité, la pertinence ou la validité du site et de ses services ou contenus pour satisfaire les besoins, les activités ou les résultats spécifiques ou des attentes des utilisateurs.

 

  • L'existence de virus, programmes malveillants ou nuisibles à son contenu.

 

  • La illicite, négligente, frauduleuse ou contraire à ces conditions générales, de bonne foi, généralement acceptée ou l'ordre public du site, de ses services ou contenus utilise par l'utilisateur.

 

  • Le défaut par des tiers de leurs obligations ou engagements en ce qui concerne les services fournis aux utilisateurs à travers le site

 

Politique de chaînage

 

Les personnes ou les entités qui souhaitent faire ou faire un lien hypertexte à partir d'une page Web d'un autre portail Internet à l'un des sites de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., devraient être soumis aux conditions suivantes:

 

La reproduction totale ou partielle de l'un des services ou contenu du site sans l'autorisation expresse de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., il est interdit S.L.

 

Ils ne sont pas des liens profonds, ou IMG ou des liens d'image, ou des cadres avec les pages de Fireta EVENTS especials, S.L. Sans l'autorisation expresse de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.

Pas faux, inexactes ou incorrectes sur les pages de Fireta EVENTS especials, S.L., ou les services ou contenus seront inclus. Sauf pour les signes qui font partie du lien hypertexte, la page Web qui est établi ne contiendra aucune marque, nom commercial, marque, nom, logo, slogan ou autres signes distinctifs appartenant à FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. sauf autorisation elle.

 

La mise en place du lien hypertexte ne signifie pas l'existence de relations entre FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. et le propriétaire du site ou d'un portail à partir duquel il est fait, ni la connaissance et l'acceptation des FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.. des services offerts sur ce site ou d'un portail.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.. Vous n'êtes pas responsable du contenu ou des services mis à la disposition du public sur le site ou un portail à partir duquel le lien hypertexte est faite, ou les informations et déclarations qui y sont inclus.

 

www.fireta.com site offre des connexions et des liens vers d'autres utilisateurs des sites Web exploités et contrôlés par des tiers. Ces liens ont pour seule fonction de faciliter aux utilisateurs de rechercher des informations, du contenu et des services sur Internet, mais en aucun cas être considérés comme une suggestion, recommandation ou invitation à leur rendre visite.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. pas marché, gérer ou contrôler précédemment, ni posséder le contenu, les services, l'information et des déclarations disponibles sur ces sites.

 

Nom décline toute responsabilité, même indirectement ou indirectement, des dommages de toute nature résultant de l'accès, l'entretien, l'utilisation, la qualité, la légalité, la fiabilité et l'utilité des contenus, informations, communications, avis produits et services disponibles ou proposés sur les sites non gérés par FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L.et qui sont accessibles sur le site Web www.fireta.com

 

Propriété intellectuelle

 

Tous les contenus de ce site, y compris, sans s'y limiter, les textes, graphiques, images, dessins, sons, vidéos, conception et droits de propriété intellectuelle qui pourraient correspondre à ce type de contenu, ainsi que toutes les marques, noms marques commerciales ou tout autres distinctifs sont la propriété de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., ou il a dans le cas du droit d'utilisation et d'exploitation de choyer, et à cet égard se présenter comme des œuvres protégées par les lois de la propriété intellectuelle existante.

 

toute reproduction du contenu stocké sur ce site est interdite, en tout ou en partie, sous quelque forme que ce soit, que ce soit mécanique, électronique, reprographique ou autre, et tout acte de distribution, communication publique ou distribution, sans autorisation écrite préalable de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. ou leurs propriétaires légitimes.

 

Dans le but de préserver les droits de propriété intellectuelle ou industrielle, dans le cas où une partie de l'utilisateur ou troisième estime qu'il y a eu violation de leurs droits légitimes par l'introduction d'un contenu spécifique sur le site, elle en informera le circonstance FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L., par e-mail à l'adresse: firetaespectacles@fireta.com*

 

         * Cette adresse e-mail est protégée contre les robots des spammeurs. Vous devez activer Javascript pour la voir.

 

indiquant:

 

  • Coordonnées du propriétaire de la soi-disant violés. Si la demande est présentée par une personne autre que la personne concernée doit indiquer la représentation avec laquelle agit.

 

  • Indication des droits protégés par le contenu de la propriété intellectuelle ou industrielle et son emplacement sur le site.

 

  • Confirmation des droits de propriété intellectuelle pertinents ou industrielle

 

  • Déclaration stipule dans laquelle la personne responsable de la véracité des informations fournies dans la notification.

 

La légitimité des droits de propriété intellectuelle ou industrielle correspondant aux contenus fournis par la troisième propriété est la seule responsabilité d'eux.

 

L'accès à ce site

.

Les personnes ou les entités qui souhaitent faire ou faire un lien hypertexte à partir d'une page Web d'un autre portail Internet à l'un des sites de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, devraient être soumis aux conditions suivantes:

 

  • La reproduction totale ou partielle de l'un des services ou contenu du site sans l'autorisation expresse deFIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, il est interdit S.L.
  • Ils ne sont pas des liens profonds, ou IMG ou des liens d'image, ou des cadres avec les pages de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L Sans l'autorisation expresse de  EFIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L
  • Pas faux, inexactes ou incorrectes sur les pages de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, ou les services ou contenus seront inclus. Sauf pour les signes qui font partie du lien hypertexte, la page Web qui est établi ne contiendra aucune marque, nom commercial, marque, nom, logo, slogan ou autres signes distinctifs appartenant à FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, sauf autorisation elle.
  • La mise en place du lien hypertexte ne signifie pas l'existence de relations entre FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L et le propriétaire du site ou d'un portail à partir duquel il est fait, ni la connaissance et l'acceptation des FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L des services offerts sur ce site ou d'un portail.
  • FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. Vous n'êtes pas responsable du contenu ou des services mis à la disposition du public sur le site ou un portail à partir duquel le lien hypertexte est faite, ou les informations et déclarations qui y sont inclus.

 

www.fireta.com site offre des connexions et des liens vers d'autres utilisateurs des sites Web exploités et contrôlés par des tiers. Ces liens ont pour seule fonction de faciliter aux utilisateurs de rechercher des informations, du contenu et des services sur Internet, mais en aucun cas être considérés comme une suggestion, recommandation ou invitation à leur rendre visite.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. pas marché, gérer ou contrôler précédemment, ni posséder le contenu, les services, l'information et des déclarations disponibles sur ces sites.

 

Nom décline toute responsabilité, même indirectement ou indirectement, des dommages de toute nature résultant de l'accès, l'entretien, l'utilisation, la qualité, la légalité, la fiabilité et l'utilité des contenus, informations, communications, avis produits et services disponibles ou proposés sur les sites non gérés par FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L et qui sont accessibles sur le site Web www.fireta.com

 

Propriété intellectuelle

 

Tous les contenus de ce site, y compris, sans s'y limiter, les textes, graphiques, images, dessins, sons, vidéos, conception et droits de propriété intellectuelle qui pourraient correspondre à ce type de contenu, ainsi que toutes les marques, noms marques commerciales ou tout autres distinctifs sont la propriété de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, ou il a dans le cas du droit d'utilisation et d'exploitation de choyer, et à cet égard se présenter comme des œuvres protégées par les lois de la propriété intellectuelle existante.

 

Toute reproduction du contenu stocké sur ce site est interdite, en tout ou en partie, sous quelque forme que ce soit, que ce soit mécanique, électronique, reprographique ou autre, et tout acte de distribution, communication publique ou distribution, sans autorisation écrite préalable de FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L ou leurs propriétaires légitimes.

 

Dans le but de préserver les droits de propriété intellectuelle ou industrielle, dans le cas où une partie de l'utilisateur ou troisième estime qu'il y a eu violation de leurs droits légitimes par l'introduction d'un contenu spécifique sur le site, elle en informera le circonstance FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L, par e-mail à l'adresse: firetaespectacles@fireta.com*

 

         * Cette adresse e-mail est protégée contre les robots des spammeurs. Vous devez activer Javascript pour la voir.

 

indiquant:

 

  • Coordonnées du propriétaire de la soi-disant violés. Si la demande est présentée par une personne autre que la personne concernée doit indiquer la représentation avec laquelle agit.

 

  • Indication des droits protégés par le contenu de la propriété intellectuelle ou industrielle et son emplacement sur le site.

 

  • Confirmation des droits de propriété intellectuelle pertinents ou industrielle

 

  • Déclaration stipule dans laquelle la personne responsable de la véracité des informations fournies dans la notification.

 

La légitimité des droits de propriété intellectuelle ou industrielle correspondant aux contenus fournis par la troisième propriété est la seule responsabilité d'eux.

 

L'accès à ce site ne vous donne pas tous les droits ou la propriété des droits de propriété intellectuelle et les éléments des sociétés industrielles.

 

Vie privée et protection des données personnelles

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. Les formulaires peuvent rechercher un site web, les données personnelles et les informations utilisateur pour le stockage et l'utilisation. Les données fournies par l'utilisateur seront intégrées dans un fichier appartenant à FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. et en conformité avec la réglementation en vigueur en détail, il informe l'utilisateur de leurs droits et d'exprimer et sans équivoque pour traiter leur consentement personnel de données est nécessaire.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L Il engage à traiter les données personnelles de l'utilisateur, conformément aux dispositions de la législation en vigueur sur la protection des données.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L informe l'utilisateur qu'ils peuvent exercer leurs droits d'accès, de rectification, d'annulation ou d'opposition des données fournies, en écrivant à l'adresse postale ou électronique fournie à la tête de la présente notice légale.

 

L'utilisateur accepte de garder les données fournies à FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. dûment mis à jour. L'utilisateur est responsable des dommages FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. ou des tiers peuvent souffrir en raison du manque de véracité, d'inexactitude, manque de validité et de l'authenticité des données fournies.

 

Utilisation des cookies

 

Ces Conditions Générales sont régies par la loi espagnole.

 

FIRETA EVENTS ESPECIALS, S.L. et l'utilisateur, renonçant expressément à toute autre juridiction qui peut demander, soumettre à la juridiction des tribunaux de Barcelone pour toutes les actions peuvent être exercées découlant de la fourniture de services Web et de ses services et de contenu, et l'interprétation , l'application, l'exécution ou la violation de ce établie.

 

información de contacto

fireta events especials

FORMULARIO DE CONTACTO

Avinguda Diagonal, 468

08006 · Barcelona

 +34 933 962 051

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

Imagen de marcador de posición de CAPTCHA

2017 © FIRETA EVENTS ESPECIALS - Aviso Legal

Imagen de marcador de posición de CAPTCHA
Imagen de marcador de posición de CAPTCHA
Imagen de marcador de posición de CAPTCHA